Rólunk

NÖM AG

Az osztrák NÖM AG Európa egyik leginnovatívabb tejipari vállalata, amely neves orvosokkal és táplálkozáskutatókkal együttműködve évek óta nemzetközi szinten jár élen a termékfejlesztésben az egészséges táplálkozás népszerűsítésében. A vállalat Európa szerte 4 kutatórészleggel rendelkezik, amelyek mindegyike a gyártói bázissal együttműködve egy telephelyen működik. Ennek egyik nagy előnye, hogy az innovatív tervezés és kutatás a különböző fogyasztói kultúráknak megfelelően történik, másrészről pedig a felmerült ötletek és fejlesztések a gyártásban hamar valóra is válhatnak. Így szorosan követni tudja a különböző fogyasztói trendeket és igényeket, így azok később a tudatos táplálkozás kritériumainak tökéletesen megfelelő termékekben meg is valósulhatnak. A speciális felvásárlási szerződésekkel biztosított GM mentesség nem jelent fogyasztói áremelkedést, mert azok a termelők, akik vállalják a teljes előállítási folyamatot végigkövető szigorú ellenőrzést, a konszerntől komoly támogatást kapnak. A NÖM AG magára vállalja például a teljes minőségi kontrollal kapcsolatos költségeket azért, hogy a fogyasztók egészséges élelmiszereket fogyaszthassanak. Főbb márkák: NÖM Fasten, Fru.Fru, Cremix, Nöm, NÖM Mix, GutenMorgen mit NÖM, l.free NÖM; Good Milk

www.noem.at

Good Milk – igazán tej!

A Good Milk joghurtok magas, általában 10%-os gyümölcstartalommal, mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószertől mentesen készülnek. Az összes Good Milk terméket kiváló minőségbiztosítási feltételek mellett, ellenőrzött gazdálkodásból származó állattartással és feldolgozással, így garantáltan GMO mentes tej alapanyagból állítják elő!

A márkacsalád több mint 25 féle ízben kapható joghurtjai kiválóan alkalmasak reggelire, uzsonnára, tízóraira, vagy akár két étkezés között laktató finomságnak. A Good Milk név alatt forgalmazott 0,1 %-os vagy a cereáliás ivójoghurtok, az All Nature név alatt megjelenített 100%-os természetes alapanyagból készült, magas minőségi követelményeknek eleget tévő,, vagy a hazánkban újdonságnak számító savóitalok mind többféle kiszerelésben, könnyen kezelhető, visszazárható palackokban kaphatóak. A család tagja, a kanalazható L.actisens poharas joghurt négy féle ízesítésben, akár már egy éves kortól fogyasztható, a natúr változatát pedig már nyolc hónapos kisbabák is ehetik.

 

http://goodmilk-joghurt.hu//img/gallery/_MG_6208.jpg

Copyright © 2019 goodmilk-joghurt.hu | Sitemap