Good Milk savóitalok, Üdítő ital helyett!

http://goodmilk-joghurt.hu//img/gallery/GoodMilkRGB.png

Garantált, fokozott minőség-ellenőrzés a termelés teljes folyamata alatt.

Good Milk 500 g-os savóitalok - kóstolja meg Ön is!

Magas gyümölcstartalommal, érdekes, exotikus ízekkel.

http://goodmilk-joghurt.hu//img/gallery/Molke1.jpghttp://goodmilk-joghurt.hu//img/gallery/Molke2.jpghttp://goodmilk-joghurt.hu//img/gallery/Molke3.jpghttp://goodmilk-joghurt.hu//img/gallery/Molke4.jpg

A magyar gasztronómiában a mai kor embere számára rég elfeledett hagyomány és táplálék az egészséges és frissítő savóitalok fogyasztása. Sokan godoljuk, hogy sok tekintetben a régi kor embere egészségesebben táplálkozott mint a modern koré. Régi magyar hagyományainkat szeretnénk feleleveníteni nemcsak a FruFru aludttejek kínálatával, hanem Good Milk savóitalaink az Önök asztalára történő varázslásával is. Frissítő Good Milk Savóitalainkat C-vitaminnal és és ásványi anyagokkal dúsítva, különböző, ízletes és finom gyümölcs varázslatban kínáljuk Önöknek. A különböző ízekben biztosan Ön is megtalálja kedvenc ízét: mangó multifruit fekete ribiszke narancs-mandarin

Amit a tejsavóról tudni kell

A tejsavó a túró- és sajtgyártás keletkezik, amikor a tej "megalvad" és külön válik a kazeinfehérje és a tejsavó - ezzel találkozhatunk aludttej készítése során is. Ha így nézzük, akkor a tejsavó melléktermék, de ettől függetlenül a tejnek nagyon értékes része, sok előnyös tulajdonsága van, amit nagyanyáink még teljesen kihasználtak, sosem került elöntésre a savó.
A tejben két fő fehérjetípus található az egyik a kazeinfehérje, a másik a savófehérje. A kazein adja az alapján a túrónak, a sajtnak stb., ugyanakkor a savófehérje emésztés és felszívódás szempontjából nagyon jól hasznosuló anyag, értékes aminosavakat tartalmaz, könnyebben emészthető, mint a kazein. A tejnek a vitamin- és az ásványianyag-tartalma is a savóba koncentrálódik, kb. 80%-os arányban, így a tejsavó fogyasztásával értékes mikroanyagokhoz juttathatjuk szervezetünket. Sok magnéziumot, cinket, vasat, foszfort, kalciumot, rezet és szelént valamint B- és C-vitamint tartalmaz. Külön kiemelendő, hogy a bélműködésre nagyon jótékony hatással van: székrekedés, puffadás, emésztési zavarok, bélgyulladások esetén jótékony hatást fejt ki, valamint a bélflórát is táplálja.

 

Forrás: Vági Zsolt dietetikus;  Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézet

 

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Good Milk Narancsos-mandarinos savóital:

Energiatartalom: 106 kJ / 25 kcal
Fehérje: 0,5 g
Szénhidrát: 4,9 g
- ebből cukor: 4,9 g
Zsír: 0,1 g
- ebből telített zsírsva: 0,06 g
Élelmi rost: 0,1 g
Nátrium: 0,02 g
C-vitamin: 12 mg / 15% RDA*
Kalcium: 32 mg /4% RDA*
Magnézium: 11 mg / 3% RDA*

Good Milk Feketeribiszkés savóital:

Energiatartalom: 103 kJ / 24 kcal
Fehérje: 0,5 g
Szénhidrát: 4,7 g
- ebből cukor: 4,7 g
Zsír: 0,1 g
- ebből telített zsírsav: 0,06 g
Élelmi rost: 0,1 g
Nátrium: 0,02 g
C-vitamin: 12 mg / 15% RDA*
Kalcium: 32 mg / 4% RDA*
Magnézium: 11 mg / 3% RDA*

Good Milk Multifruit savóital:

Energiatartalom: 110 kJ / 26 kcal
Fehérje: 0,5 g
Szénhidrát: 5,2 g
- ebből cukor: 5,2 g
Zsír: 0,1 g
- ebből telített zsírsav: 0,06 g
Élelmi rost: 0,1 g
Nátrium: 0,02 g
C-vitamin: 12 mg / 15% RDA*
Kalcium: 32 mg / 4% RDA*
Magnézium: 11 mg / 3% RDA*

Good Milk Mangós savóital:

Energiatartalom: 106 kJ / 25 kcal
Fehérje: 0,5 g
Szénhidrát: 4,9 g
- ebből cukor: 4,9 g
Zsír: 0,1 g
- ebből telített zsírsav: 0,06 g
Élelmi rost: 0,2 g
Nátrium: 0,02 g
C-vitamin: 12 mg / 15% RDA*
Kalcium: 32 mg / 4% RDA*
Magnézium: 11 mg / 3% RDA*

*RDA: A felnőtteknek ajánlott napi beviteli érték.

Fogasztható: Hűtve (3oC - +9oC) tárolva a tetőn jelzett időpontig (nap/hó/év). Fogyasztás előtt jól rázza fel! Felbontás után 1-2 napon belül fogyassza el.

Copyright © 2017 goodmilk-joghurt.hu | Sitemap